Petra Vennik

Mijn naam is Petra Vennik en ben gevestigd met Puur Petra aan de Loubergweg 44 in Eerbeek. Van kinds af aan ben ik al bezig met het inzicht dat gezonde voeding en aandacht voor het fysieke en geestelijke lichaam veel problemen kan voorkomen. Ik raakte enthousiast toen ik merkte dat “anders” eten een positief effect op mijzelf had. Dit heeft mij er op jonge leeftijd al bewust van gemaakt wat de waardes in het leven zijn.

Ik ontdekte en leerde dat ik mijn eigen keuzes en verantwoordelijkheden moest nemen om gezond en succesvol door het leven te gaan. Met deze eigen ervaringen, maar ook met alle beschikbare kennis vanuit gedegen HBO-studies, die ik heb gedaan behandel ik mensen in mijn Praktijk Puur Petra op het gebied van Massage – Voeding – Vitaal water.

Door de combinatie van mijn opleiding HBO orthomoleculaire voedingsleer en verschillende massage studies ben ik linken gaan leggen tussen lichamelijke klachten en voeding. Ieder mens is immers uniek en er zijn geen standaardbehandelingen. Dat is de reden dat ik werk met maatwerkbehandelingen en -massages.

Omdat vakinhoudelijke deskundigheid en inleving in mijn massages heel belangrijk zijn volg ik regelmatig bijscholingen om van verschillende ontwikkelingen op de hoogte te blijven en verder te blijven leren.

Hierdoor zijn én blijven mijn massages maatwerk en daarmee uniek.

Mijn specialiteiten liggen op het gebied van (na)zorg bij mensen die een alternatief zoeken voor het behandelen van hun klachten.

Heeft u belangstelling of vragen, dan hoor ik dit graag!

Met vriendelijke groet,
Petra Vennik
Orthomoleculair voedingsdeskundig massage therapeut.

Over Puur Petra

Puur Petra biedt maatwerkmassages die klacht oplossend en ontspannend zijn. Petra Vennik: “Ik geloof niet dat er een standaardmassage of een soort behandeling is die uw klachten in één massage kan oplossen. Dit betekent dat iedere massage anders ervaren mag en kan worden.” Op het moment van massage wordt bepaald welke behandeltechnieken gebruikt gaan worden.

 

Foto’s website: gemaakt door Karin Keesmaat Kijk-kunst fotografie

Contact

© 2024 Praktijk Puur Petra | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Ontwerp Thumbs Up | Realisatie Sieronline