Nieuws

Multidisciplinaire aanpak bij Praktijk Puur Petra Fysieke klachten hangen volgens Petra Vennik vaak samen met verkeerde voeding. Zij is naast massagetherapeut ook orthomoleculair therapeut en kiest altijd voor een multidimensionale aanpak van een probleem. “De combinatie massage en voeding is interessant wanneer er sprake is van chronische klachten. Deze benadering vergt wel doorzettingsvermogen. Praten over […] Lees verder »

In “Verwonder je over het bijzondere…!” komen de verschillende creatieve passies van Petra Jessica Vennik samen. Foto’s, gedichten en wijsheden die een beeld geven vanuit haar zin van het bestaan. Van jongs af aan heeft ze haar gevoelens, gedachten en wereldinzichten opgeschreven en dat geeft een beeld van haar levensweg. Ze heeft geschreven, niet alleen […] Lees verder »

We kunnen praten over de definitie van een goed gesprek en de manier waarop een gesprek plaats vind en met wie…… Woorden, bezinning, geluiden, houding, intonatie en gedachten ze hebben allemaal hun eigen krachten. Alle woorden en geluiden, die als klanken door ons worden gehoord en opgenomen, worden door ons brein en onze ziel in […] Lees verder »

Woorden, bezinning, intonatie en gedachten ze hebben allemaal hun eigen krachten. Krachten die (on)bewust invloed uitoefenen op dat wie je bent, wat je doet, hoe je omgeving is en bovenal hoe je gezondheid is. Over de wereld zijn er zoveel talen en dialecten, en zijn er evenzoveel geluiden met betekenis, die we horen, waarnemen en […] Lees verder »

De specialiteiten van Praktijk Puur Petra liggen op het gebied van (na)zorg bij mensen die een alternatief zoeken voor het behandelen van hun klachten. Dit doe ik door alle vakkennis te combineren en ervaringen te delen. Een mooie ervaring wil ik graag met u delen. Afgelopen periode kwam een dame in de praktijk die vertelde […] Lees verder »

Mindfull denken is een breed begrip voor het denken en voelen op psychisch en lichamelijk niveau. Er zijn duidelijke verbanden dat ons denkvermogen spieren en gewrichten vast kunnen zetten met alle gevolgen van dien. We staan er niet bij stil dat de kracht van het (on)uitgesproken woord, een gedachte of het zien van beelden blokkades […] Lees verder »

Duurzaam een prachtig begrip van deze tijd. Maar wat betekent dat nu eigenlijk, wanneer je je gezondheid onder de loep neemt? Jouw inzetbaarheid wil de maatschappij graag zien. Verwachtingen om een goede werknemer te zijn voor je baas, meedoen als ouder op de school bij je kind, het huishouden vlekkeloos naast je baan te laten […] Lees verder »

Over Puur Petra

Puur Petra biedt maatwerkmassages die klacht oplossend en ontspannend zijn. Petra Vennik: “Ik geloof niet dat er een standaardmassage of een soort behandeling is die uw klachten in één massage kan oplossen. Dit betekent dat iedere massage anders ervaren mag en kan worden.” Op het moment van massage wordt bepaald welke behandeltechnieken gebruikt gaan worden.

 

Foto’s website: gemaakt door Karin Keesmaat Kijk-kunst fotografie

Contact

© 2024 Praktijk Puur Petra | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Ontwerp Thumbs Up | Realisatie Sieronline