Beinvloed uw gezondheid

Puur Petra maatwerkadviezen voor uw voedingspatroon. Vanuit een gedegen orthomoleculaire kennis over voeding en vitaal water wordt gekeken naar verbanden tussen klachten en voedingspatronen. Tijdens een maatwerkadvies wordt gekeken wat de reden is dat het lichaam deze klachten geeft. Binnen mijn beschikbare kennis zal ik een voedingsadvies geven en u motiveren uw voedingspatroon aan te passen.

U leert dan hoe u bewust uw lichamelijke en geestelijke gezondheid kunt beïnvloeden door een ander voedingspatroon.

Massage en voeding

Tijdens een maatwerkmassage kunnen ook lichamelijke zaken aan het licht komen die uiteindelijk een voedingsprobleem zouden kunnen zijn. Aan de huid kun je bijvoorbeeld zien of er sprake is van een verstoord microbioom, uitdroging of glutenintolerantie. Aan de spieren kan bijvoorbeeld gevoeld worden of er sprake is van vocht tekort, mineraal te korten of ander oud letsel.

Naast de fysieke klachten die tijdens een massage behandeld worden, kunnen ook psychische klachten besproken worden. Bijvoorbeeld stress, vermoeidheid, concentratieproblemen of gedrag.

Ten alle tijden bepaalt u, als gast, zelf waar de behoefte ligt om te behandelen.

 

Voeding en Gedrag

klik op de onderstaande link voor meer informatie over de linken tussen voeding en gedrag. Van klacht naar kracht, met andere inzichten en holistische uitgangspunten.

lees verder »

Wat biedt Puur Petra

  • Veel fysieke klachten worden vaak als klacht apart gezien. Vanuit mijn orthomoleculaire voedingsdeskundige kennis, kan ik je vertellen dat dit een fabel is. Het hele lichaam is erbij betrokken. Iedere lichaamscel, orgaan is betrokken bij de oorzaak of bij het herstel van fysieke klachten. De combinatie massage en voeding is interessant wanneer u chronische klachten heeft welke u op een andere manier zou willen laten herstellen.

    maak een afspraak » of lees verder »

  • Puur Petra verzorgt tevens praktische workshops over voedingsleer, water en productkennis. Dit kan voor u als particulier of voor een groep collega’s in de vorm van een presentatie, cursus, een boodschappenronde, de zogenoemde “supermarktsafari” of een praktische kookgelegenheid. U leert dan hoe voeding uw gezondheid en bewustzijn kan beïnvloeden.

    maak een afspraak » of lees verder »

  • Wil je wel eens met een andere blik naar uw eigen vakgebied kijken? Wat kan voeding maar ook water betekenen in uw behandelplan? Wat kunnen voeding en water betekenen om klachten te verlichten? Wilt u weten wat het lichaam doet met een glas cola of een kop koffie met een koekje? Wil je weten welke gevolgen het dagelijks gebruik van steeds dezelfde voedingsmiddelen op het lichaam heeft en welke invloed dat heeft op het herstel van een klacht?

    maak een afspraak » of lees verder »

Over Puur Petra

Puur Petra biedt maatwerkmassages die klacht oplossend en ontspannend zijn. Petra Vennik: “Ik geloof niet dat er een standaardmassage of een soort behandeling is die uw klachten in één massage kan oplossen. Dit betekent dat iedere massage anders ervaren mag en kan worden.” Op het moment van massage wordt bepaald welke behandeltechnieken gebruikt gaan worden.

 

Foto’s website: gemaakt door Karin Keesmaat Kijk-kunst fotografie

Contact

© 2024 Praktijk Puur Petra | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Ontwerp Thumbs Up | Realisatie Sieronline