• Water in de top 3 van belangrijkste levenskenmerken

Energie en water

Het was in 2002 dat ik geïnspireerd werd door het verhaal over de invloeden en het werken met energie en water. Van kinds af aan heb ik de spirit gehad dat werken met energie en aandacht veel positiviteit te weeg kan brengen bij mensen en dieren. Door mijn interesse in voeding en daarbij de wetenschap te hebben opgedaan wat het meest essentieel is voor een gezond lichaam, is mijn aandacht volledig gericht op de onderstaande zes belangrijkste levenskenmerken.

Deze zes belangrijke levenskenmerken, beginnen met (zon) licht. Zonder de energie van het zonlicht kan immers niets groeien. De tweede is zuurstof. Ga maar na, wij mensen kunnen nog geen 5 minuten zonder zuurstof. De derde pijler is water. Water is gebonden zuurstof. Over de eigenschappen van water valt enorm veel te vertellen. Het is dus belangrijk om hier de juiste informatie over te krijgen.

Vervolgens vul ik het rijtje aan met energie (trillingsfrequenties) Er is door verschillende wetenschappers in de geschiedenis namelijk ontdekt dat alle materie een trillingsfrequentie heeft. Een molecuul heeft alleen iets te betekenen wanneer het zijn bijbehorende frequentie heeft.

Verder hebben we de macrovoedingsstoffen als eiwitten, vetten en koolhydraten. De drager van de microvoedingsstoffen als vitamine, mineralen, enzymen en bio-actieve stoffen. Al deze stoffen zijn niet zonder de invloed van zonlicht, koolstof en water gemaakt. Deze zijn de belangrijkste stoffen om lichaamscellen en processen goed te laten functioneren.

lees verder »

Vitaal water van Aqua-Aurora

De apparatuur van Aqua-Aurora is een frequentie techniek op basis van schelpkalkfrequentie. Dit is uniek en staat het dichts bij de natuur van ons lichaam. Door deze frequenties kan het lichaam herstellen. De werking hiervan is in vele testen en resultaten zichtbaar geworden. Via Praktijk Puur Petra zijn verschillende waters, kraanvitalisers, energetische platen verkrijgbaar. Voor meer informatie verwijs ik je naar de website van Henk & Gerda Pannekoek van www.Aqua-Aurora.nl.

Over Puur Petra

Puur Petra biedt maatwerkmassages die klacht oplossend en ontspannend zijn. Petra Vennik: “Ik geloof niet dat er een standaardmassage of een soort behandeling is die uw klachten in één massage kan oplossen. Dit betekent dat iedere massage anders ervaren mag en kan worden.” Op het moment van massage wordt bepaald welke behandeltechnieken gebruikt gaan worden.

 

Foto’s website: gemaakt door Karin Keesmaat Kijk-kunst fotografie

Contact

© 2024 Praktijk Puur Petra | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Ontwerp Thumbs Up | Realisatie Sieronline