• Water is als derde levenskenmerk essentieel

Water is essentieel

Water is als derde levenskenmerk essentieel omdat het verschillende functies en eigenschappen kent. Ons lichaam bestaat voor 70% uit water, dat maakt water essentieel voor onze gezondheid. Wanneer je in de natuur kijkt en een paar natuurlijke processen van dichtbij bekijkt dan is opmerkelijk dat in ieder proces water een essentiële rol speelt. Water is nodig voor groei en ontwikkeling van gewassen, bomen, planten en groenten die op hun beurt voedingstoffen als zuurstof, koolhydraten, eiwitten en vetten, vitaminen en microvoedingsstoffen produceren. De basis voor ons voedsel. Deze ontwikkeling gaat niet zonder zonlicht, het eerste levenskenmerk.

Water in het lichaam heeft een aantal functies. Zo is water een bouwstof, een oplosmiddel, een transportmiddel en speelt het een belangrijke rol als temperatuurregelaar. In iedere lichaamscel en biochemisch proces in ons lichaam is water dus essentieel.

Water heeft naast de fysieke lichamelijke functies nog een bijzondere eigenschap. Het kan namelijk trillingsfrequenties van allerhande stoffen en straling opnemen. Bijvoorbeeld medicijnresten, schoonmaakstoffen en andere giftige stoffen, maar ook de trillingsfrequenties van straling van mobiele telefoons, magnetrons, inductie koken, LED verlichting, WIFI, DECT, draadloze boxen, Bluetooth, computers en afstandsbedieningen.

Wat betekent deze eigenschap van water voor onze gezondheid?

Om dit goed uit te leggen, zal ik een voorbeeld geven welke werkelijk een allergie probleem is met onze huidige moderne voeding. Alle voeding en etenswaren zijn gemaakt onder invloed van water! Tijdens een productieproces van bijvoorbeeld kantklare producten worden veel ingrediënten en hulpstoffen gebruikt. Hulpstoffen zijn ingrediënten die wel in een recept worden toegevoegd, maar oplossen tijdens het productieproces en vervolgens niet fysiek meer in het eindproduct aanwezig zijn.  Op een etiket lees je een hulpstof dan ook niet terug in de ingrediëntenlijst. Toch kan het lichaam een allergische reactie geven op deze hulpstof. Dit komt omdat de trillingsfrequentie of wel de informatie van de hulpstof nog in het product is opgeslagen. Ons Immuunsysteem herkent de trillingsfrequentie/informatie en reageert gelijk met een allergische reactie. Ons lichaam, dat voor 70% uit water bestaat en een fantastisch bolwerk is van processen, laat zich niet van de wijs brengen en reageert gelijk op alle informatie die ze binnen krijgt of waarmee het in aanraking komt. Mensen die allergisch zijn, bijvoorbeeld coeliaki (glutenallergie) herkennen dit probleem als geen ander.

Een ander voorbeeld is dat veel producten gescand worden. Het scannen is een stralingsbelasting op het product, waardoor deze straling een negatieve invloed hebben op de gezondheid van het product. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan het opwarmen van maaltijden in de magnetron. Deze straling is enorm belastend voor ons lichaam en lokt op zowel korte als langer termijn ongezonde en ongewenste reacties uit.

Hoe kan dit worden opgelost?

Sinds 2002, dat ik in contact gekomen ben met Henk Pannekoek van Aqua-Aurora heb ik geleerd dat er mogelijkheden zijn om bovenstaande vraagstukken te kunnen beantwoorden. Door water een positieve energie mee te geven kunnen de trillingsfrequenties veranderen. Dit betekend dat bijvoorbeeld de informatie van een hulpstof dat nog aanwezig is in een product kan worden gewist. Het gevolg hiervan kan zijn dat het lichaam geen allergische reactie meer geeft op het betreffende hulpstof / product. Dit kan worden getest, door therapeuten die werken met Electro acupunctuur, mesologie en bioresonantie.

Door onze samenwerking en de vele metingen en onderzoeken waarin ik mee heb mogen kijken hebben we verschillende resultaten ontdekt. We hebben gezien dat trillingsfrequentie kunnen worden gewist, waardoor het lichaam een andere, een positieve reactie geeft. Er worden geen allergische reacties of symptoomverschijnselen gegeven. Het lichaam kan als het ware het zelf genezend vermogen beter laten functioneren.

We hebben ook ontdekt in de scheikunde, natuurkunde en kwantumfysica dat een molecuul niet goed kan functioneren zonder de bijbehorende trillingsfrequentie. Wanneer we dan naar ons drinkwater kijken, dan lezen we vaak dat er vele afvalstoffen achter blijven in ons leiding water. Dit betekent dat de informatie van afval stoffen die nog aanwezig zijn als hormoonresten, medicijnresten, reinigingsmiddelen en vele andere toxische of belastende stoffen, kunnen worden gewist. Het water bevat dan nog wel het molecuul, maar dan met een andere trilling waardoor het lichaam/immuunsysteem niet meer reageert en de lever het molecuul gewoon afbreekt en er geen schadelijke effecten in het lichaam aangewakkerd worden. Ons lichaam is als het ware onze eigen filter. De lever breekt onnodige stoffen af en de nieren scheiden de afvalstoffen uit.

Vitaal water van Aqua-Aurora

De apparatuur van Aqua-Aurora is een frequentie techniek op basis van schelpkalkfrequentie. Dit is uniek en staat het dichts bij de natuur van ons lichaam. Door deze frequenties kan het lichaam herstellen. De werking hiervan is in vele testen en resultaten zichtbaar geworden. Via Praktijk Puur Petra zijn verschillende waters, kraanvitalisers, energetische platen verkrijgbaar. Voor meer informatie verwijs ik je naar de website van Henk & Gerda Pannekoek van www.Aqua-Aurora.nl.

Over Puur Petra

Puur Petra biedt maatwerkmassages die klacht oplossend en ontspannend zijn. Petra Vennik: “Ik geloof niet dat er een standaardmassage of een soort behandeling is die uw klachten in één massage kan oplossen. Dit betekent dat iedere massage anders ervaren mag en kan worden.” Op het moment van massage wordt bepaald welke behandeltechnieken gebruikt gaan worden.

 

Foto’s website: gemaakt door Karin Keesmaat Kijk-kunst fotografie

Contact

© 2024 Praktijk Puur Petra | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Ontwerp Thumbs Up | Realisatie Sieronline