Bewustwording door massage

Mindfull denken is een breed begrip voor het denken en voelen op psychisch en lichamelijk niveau. Er zijn duidelijke verbanden dat ons denkvermogen spieren en gewrichten vast kunnen zetten met alle gevolgen van dien. We staan er niet bij stil dat de kracht van het (on)uitgesproken woord, een gedachte of het zien van beelden blokkades in onze spiercellen kan geven waardoor nek/schouder en (lage)rugklachten kunnen ontstaan.

Wanneer we dagelijks achter een computer, op de tablet of tv zitten hebben we geen idee dat we ons lichaam opzadelen met veel van deze onverwachte stress. De constante werk/zithouding geeft een fysieke belasting op onze spieren. De informatie die we lezen, zien of horen geeft stress omdat we er iets van vinden en kan misschien zelfs een vastgezet denkpatroon opleveren.

De meeste stress voor ons lichaam die we niet 1,2,3 verwachten is de straling die dit met zich mee brengt. Denk aan dataverkeer, WiFi, dect, bluetooth en 4-5G netwerken. Deze straling is bijna overal aanwezig en heeft een effect op het functioneren van ons orgaansystemen en op onze spieren.

Klachten die hierbij kunnen ontstaan zijn: druk op het hoofd, “onverklaarbare” zenuwachtigheid in het lichaam, straling heeft versterkend effect op huidige welvaartziekten en een verstoorde darmflora.

Wat kun je hieraan doen wanneer je je eigen leefstijl en gezondheid onder de loep neemt? Spierklachten kunnen worden gemasseerd. Jezelf beschermen tegen straling kan middels de energetische apparaten van Aqua-Aurora. Uit vele ervaringsverhalen hebben we ontdekt dat de energetische plaat en het water uit de vitaliser in het lichaam het zelfgenezendvermogen aanspreekt. Door krachtige werking kunt u een beschermend effect op uw lichaam ervaren en een verbetering van uw klachten. Het is simpel en eenvoudig in gebruik. Kom het proeven en ervaren!

Bewustwording om te ontspannen helpt je om alles wat je doet, effectief, energiek én met plezier te doen.

Heb je na het lezen van deze column ook zin in een uurtje ontspanning gekregen, of wil je meer informatie over energetische platen en vitalisers?

Boek dan nu een maatwerkmassage/-advies bij mij! 

Over Puur Petra

Puur Petra biedt maatwerkmassages die klacht oplossend en ontspannend zijn. Petra Vennik: “Ik geloof niet dat er een standaardmassage of een soort behandeling is die uw klachten in één massage kan oplossen. Dit betekent dat iedere massage anders ervaren mag en kan worden.” Op het moment van massage wordt bepaald welke behandeltechnieken gebruikt gaan worden.

 

Foto’s website: gemaakt door Karin Keesmaat Kijk-kunst fotografie

Contact

© 2023 Praktijk Puur Petra | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Ontwerp Thumbs Up | Realisatie Sieronline