• Universele Taal - Natuurlijke Stilte - Ingesprek

Een goed gesprek, begint bij jezelf.

We kunnen praten over de definitie van een goed gesprek en de manier waarop een gesprek plaats vind en met wie……

Woorden, bezinning, geluiden, houding, intonatie en gedachten
ze hebben allemaal hun eigen krachten.

Alle woorden en geluiden, die als klanken door ons worden gehoord en opgenomen, worden door ons brein en onze ziel in gevoelens omgezet. Die gevoelens doen iets met ons, waardoor wij beïnvloed worden door te zijn wie we zijn en hoe we handelen in ons leven. Het kan zelfs onze gezondheid bepalen.

Door te luisteren naar de Universele Taal, van de natuur ben ik geïnspireerd geraakt.
Woorden in een boek, brief of op facebook zijn een aaneenschakeling van letters, die in een bepaalde volgorde worden neergezet met als doel een gevoel over te dragen. Tekst maakt op zichzelf geen geluid, maar door het lezen van de woorden, klinken ze in gedachten als klanken, met intonatie en kleur. Er is geen enkel instrument dat kan weergeven hoe geluiden en klanken in de ziel weerklinken. Het is voor iedereen anders.

Een goed gesprek, begint dus in jezelf.

Wat zijn jouw waarheden, jouw overtuigingen en jouw belangstelling voor het geen er in jouw wereld gebeurd? Hoe klinken de klanken door je gedachten! Hoe breng je jouw boodschap over, zo neutraal mogelijk, met of zonder woorden, geluiden of bewegingen. Hoe luister je naar de boodschap van de ander, wat doet het met je en hoe ga je er mee om……

De Universele Taal, maakt mij stiller, intenser, dichter bij mij zelf. Er is nog veel te leren, te genieten

Ontwaak en voel dat de wereld veranderd.
Ik nodig je uit de kracht van de klanken, de woorden van de natuur te omarmen en te koesteren.
Ik wens je een fijne dag en nachtrust toe. Elke dag opnieuw.
Liefs….Petra

Over Puur Petra

Puur Petra biedt maatwerkmassages die klacht oplossend en ontspannend zijn. Petra Vennik: “Ik geloof niet dat er een standaardmassage of een soort behandeling is die uw klachten in één massage kan oplossen. Dit betekent dat iedere massage anders ervaren mag en kan worden.” Op het moment van massage wordt bepaald welke behandeltechnieken gebruikt gaan worden.

 

Foto’s website: gemaakt door Karin Keesmaat Kijk-kunst fotografie

Contact

© 2023 Praktijk Puur Petra | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Ontwerp Thumbs Up | Realisatie Sieronline